0182-613099 kwekerij@vredebest.nl

Hieronder ziet u een overzicht van de nieuwsberichten, klik erop om het hele verhaal te lezen!

Hoera, wij zijn 50 geworden!

Dit jaar bestaat Kwekerij Vredebest 50 jaar. Vol trots kijken we terug op mooie ontwikkelingen, florerende jaren, soms wat roeriger tijden en het ontstaan van waardevolle relaties en mooie samenwerkingen. In welke fase we ook zaten, één ding was altijd aanwezig: De passie voor het kwekersvak.

Nog steeds is dit onze belangrijkste drijfveer. We genieten elke dag weer van het werken in de buitenlucht en de groei van onze coniferen. Dit doen we met een geweldig team. Zonder hun betrokkenheid en inzet waren we nu niet zo groot en hadden we klanten niet met hoge snelheid kunnen beleveren en ontzorgen. Met onze nuchtere en reële blik op het ondernemerschap, de stabiele basis en de duurzame relaties hebben we alle vertrouwen in een mooie toekomst. Vredebest blijft zorgen voor ‘the line of trendy conifers’: Een uitgebreid en modern assortiment van hoge kwaliteit.

Wie jarig is trakteert. . . .
. . . . op taart in dit geval! Een mijlpaal als deze laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. De komende tijd brengen we iedere week een taart bij de 50ste besteller van die week. Een grote verse taart van een banketbakker om met collega’s heerlijk van te genieten. In de komende berichten vertellen we graag wie de gelukkige winnaars zijn.

Toen

Nu

                                       Een stukje historie!

1969
Op 19-jarige leeftijd start Piet Hak zijn eigen kwekerij onder de naam P.W. Hak. De kwekerij heeft dan een oppervlakte van één hectare.

1998
De kwekerij breidt uit naar vier hectare. Door deze groei ontstaat de mogelijkheid voor Hendrik, de zoon van Piet, om een positie te krijgen in de kwekerij.

1999
De naam P.W. Hak verandert in Kwekerij Vredebest, vernoemd naar de oude boerenhoeve die ooit op de plaats stond waar nu de kwekerij gevestigd is.

2003
Piet en Hendrik gaan samen verder als V.O.F. Zo krijgt Hendrik de kans om alvast toe te groeien naar de overname van de kwekerij.

2010
In januari is het moment van overname daar. Piet en zijn echtgenote Adriana doen na 40 jaar een stap terug, maar blijven wel nauw betrokken bij het bedrijf. Hendrik zet samen met zijn vrouw Aline de kwekerij voort.

2018
Een perceel dat grenst aan het erf van Kwekerij Vredebest wordt aangekocht. Hiermee wordt de oppervlakte verdubbeld van vier naar acht hectare.

2019
Kwekerij Vredebest neemt strategisch de grond van nog een buurman over en vergroot naar negen hectare.

Direct contact opnemen? Een order plaatsen? Maak kans op een heerlijke taart en bel nu met 06 25 288 317, of mail naar kwekerij@vredebest.nl